0053543 SYLVANIA LED Start Spot zápustné 5,5W=400lm 3000K

Potřebujete poradit?
Volejte +420 533 555 377 Napište nám svitidla@feim.cz Navštivte nás Výdejní místo prodejna Dekolamp

Parametry produktu

kód produktu SY0053543
Ean produktu 5410288535432
Průměr (mm): 86
Druh patice: LED
Napětí (V): 220-240

O výrobci

SYLVANIA

Společnost Sylvania je specialistou na osvětlení světového formátu. Zaštiťuje vše od designu přes výrobu až po instalaci svých světelných řešení, která se snaží neustále inovovat a posouvat tak jejich technologické možnosti na novou úroveň. Také v našem sortimentu najdete osvětlení od této světové značky.

Efektivní světelné zdroje i moderní technologie

Svítidla Sylvania si zakládají na efektivních LED technologiích, udržitelném a úsporném svícení, které jde ruku v ruce s nejmodernějšími technologiemi včetně IoT. Posláním společnosti Sylvania je doslova “Rozsvítit váš svět”, a to díky moderním technologickým řešením, která vám mohou obzvláště z dlouhodobého hlediska pomoci ušetřit peníze, ať už jde o výdaje na chod domácnosti nebo rozpočet vaší firmy.

Co se týče LED žárovek Sylvania, máte určitě z čeho vybírat. Najdete tu vše od stylových žárovek, které svým jemným a hřejivým světlem připomínají plamen svíčky, dále elegantní filamentové žárovky, jenž opět jemným světlem zútulní váš domov a díky klasickému designu vypadají skvěle, i když jsou zhasnuté. Obzvláště žárovky ze série Vintage ozdobí svým hřejivým světlem či jedinečným tvarem vaši kuchyni, obývací pokoj, anebo rovnou celý bar či tematickou restauraci. Některé z žárovek jsou navíc stmívatelné, takže si intenzitu jejich světla můžete kdykoli přizpůsobit podle situace nebo aktuální nálady. Kromě retro stylu tu samozřejmě najdete i LED žárovky modernějších tvarů, které se zavděčí jakékoli domácnosti, jejíž interiér následuje ty nejnovější designové trendy.

Sylvania se zkrátka vždy snaží najít to nejlepší světelné řešení a přizpůsobit jej vždy na míru konkrétnímu zákazníkovi. Proto můžete osvětlení Sylvania najít v běžné domácnosti a stejně tak v rozlehlejších průmyslových objektech, logistických centrech, kancelářích, muzeích či galeriích, pohostinství, obchodech i dalších typech objektů a zařízení po celém světě.

Světla pro interiéry všeho druhu

Ve vnitřních prostorách si se světly Sylvania můžete posvítit, jak se vám jen zlíbí. Mezi produkty značky najdete totiž vše od moderních LED žárovek, zápustných, přisazených či závěsných stropních světel přes elegantní dekorační svítidla, jako jsou LED pásky či nástěnné nepřímé osvětlení, až po praktické světelné panely či kolejnicové systémy, které vám zajistí dokonalé svícení pro domácí odpočinek, ale třeba také při práci v domácí pracovně i profesionální kanceláři.

Venkovní osvětlení

Potřebujete stylově osvětlit příjezdovou cestu nebo zahradní altánek? I na to jsou světla Sylvania připravena. Vytvořte si venku dechberoucí osvětlení, které se díky vysokým hodnotám IP krytí nezalekne prachu ani vody a bude zářit za každého počasí. Ukažte návštěvám či sousedům váš dům i zahradu ve zcela novém světle. V repertoáru najdete světelné sloupky či praktické nástěnné osvětlení, které vám nasvítí cestu kolem domu nebo prostor na terase.

A co vy? Jaké osvětlení hledáte? Jděte na feim.cz a podívejte se také na náš sortiment osvětlení značky Sylvania. Určitě tu najdete, co hledáte. A pokud náhodou ne, máme zde svítidla mnoha dalších známých výrobců, kteří se vám určitě trefí do vkusu a osobních preferencí. A kdybyste si stále nevěděli rady nebo se chtěli na cokoli zeptat, vždycky se můžete obrátit na naše zkušené specialisty na adrese: svitidla@feim.cz.

 

Katalogy ke stažení:

SYLVANIA Žárovky 2023 SYLVANIA Professional 2023 SYLVANIA Trade 2023 Sylvania Gyzmo Solar

Diskuze k produktu (0)

Zeptejte se nás